Leonora Jakupi besimtare e devotshme, ndan me fansat një pjesë të Kuranit

 

Ajo është një besimtare e devotshme, e cila edhe i uroi myslimanët për fillimin e muajit të Ramazanit.

Këngëtarja Leonora Jakupi, ka nisur të lexojë edhe librin e shenjtë të myslimanëve Kur’anin, dhe ka vendosur që me ndjekësit e saj në Instagram të ndajë një pjesë të tij.

“Edhe ata që pendohen, ata që sinqerisht adhurojnë, ata që falënderojnë, ata që agjërojnë, ata që bëjnë ruku, që bëjnë sexhde, që urdhërojnë për të mira e ndalojnë nga të këqijat, edhe ata që përmbushin dispozitat e Allahut.

Pra, përgëzoj besimtarët, ka qenë ajeti i 112-të i këtij libri, ai që Leonora ka vendosur ta publikojë në Instagram, për fansat e saj.

Shkruar Nga
More from Redaksia

Ermir Nika: ‘Kuarteti bohem’ ose fatet e njerëzve të një qyteti

  “Kuarteti Bohem”, vepër e autorit Ermir Nika, botuar nga Shtëpia Botuese...
Read More