Lidhjet në distancë, mund të zgjasin apo jo?distance

Rreth 14 milionë njerëz në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, menaxhojnë shumë mirë lidhjet e tyre në distancë.

Mbi tre milionë çifte jetojnë në largësi, ndonëse janë edhe të martuar.

Duken shumë, por sa në të vërtetë është e vështirë të mbahet një lidhje kur njerëzit janë larg njëri-tjetrit.

Këto marrëdhënie janë vërtetë sfiduese.

Janë sfiduese, por jo të pamundura

Ndonëse larg ata bashkë i tejkalojnë sfidat

Por shpesh ndjenja e xhelozisë dhe e keqkuptimit është shumë më e madhe se sa kur atë person e ke afër.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Dita e Shën Valentinit po vjen, këtu i keni 25 ide të bukura për më të dashurit tuaj

A është më e rëndësishme të duash ... apo të të duan?...
Read More