Lindita Nikolla jep dorëheqjen si ministre kur…

Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla, ka deklaruar se do të dorëhiqej nga posti i ministres së Arsimit nëse dështonte nisma ”Tri lëndë në gjashtë orë”. Kjo nismë ka nisur të aplikohet nga dita e sotme në arsimin parauniversitar.

”Nga raportimet e shkollave u kërkua adresimi për ngarkesën e mësuesit dhe shqetësimi i prindërve për ngarkesën dhe peshën e çantave. Këto probleme kanë filluar që në shtator”, tha Nikolla, duke sqaruar sepse u ndërmorr ajo.

Tashmë mbetet për t’u parë nëse nisma në fjalë do të ketë ose jo sukses dhe nëse ministrja e Arsimit do t’i përmbahet deklaratës për dorëheqje në rast dështimi.

Shkruar Nga
More from Revista User

Gjashtë tipare të njerëzve të shëndetshëm emocionalisht

Suksesi është një objektiv në lëvizje. Ne vazhdimisht na duhet të punojmë...
Read More