Londra kërkon një traktat të ri me BE pas Brexit

Qeveria britanike u shpreh se kërkon të lidhë me Bashkimin Evropian një traktat të ri në planin e sigurisë që do të mundësonte vijimin e bashkëpunimit në fushën e luftës kundër krimit dhe terrorizmit pas Brexit.

“Një traktat do të siguronte një bazë ligjore për të vazhduar bashkëpunimin policor, të sigurisë dhe atë gjyqësor pas daljes nga BE”, sqaroi ekzekutivi në një deklaratë të lëshuar para publikimit të hënën të një dokumenti për këtë çështje.

Një traktat do të mundësonte në këtë formë për të shmangur shfaqjen e “mangësive operacionale” pas Brexit planifikuar në marsin e 2019, shtoi ai.

Shkruar Nga
More from Revista User

Kryeqytetit i shtohet një tjetër hapësirë për fëmijët

Një tjetër hapësirë kushtuar qytetarëve më të vegjël, fëmijëve, i është shtuar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.