”Lum” pushimet për administratën, edhe 27 nëntori ”ditë feste”

Për festat e 28-29 nëntorit, që sipas kalendarit i bien ditë e martë dhe e mërkurë, qeveria ka vendosur që data 27 nëntor (ditë e hënë) të jetë pushim për administratën, ndërsa do të zëvendësohet me një ditë tjetër pune brenda këtij viti.

”Qeveria vendosi caktimin e ditës së hënë, datë 27 nëntor 2017, ditë pushimi për punonjësit e administratës shtetërore. Dita e punës së datës 27 nëntor 2017 do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit brenda këtij viti. Ngarkohen institucionet e administratës shtetërore për zbatimin e këtij vendimi”.

Shkruar Nga
More from Revista User

Mbretëresha Rania e Jordanisë ka shpërndarë një foto familjare por princesha Iman nuk duket gjëkundi

Mbretëresha Rania ndau një fotografi familjare të familjes së saj në Instagram....
Read More