Lumturia ekziston

Lumturinë tuaj e përcaktoni ju vetë, ajo nuk varet nga askush. Prandaj, duhet të mësoheni që ta bëni veten të lumtur.

Ka disa gjëra që mund t’i bëni në mënyrë që të ndiheni më të kompletuar dhe të ndiheni më mirë me veten.

Lexoni

Meditoni

Ushtroni

Caktoni prioritetet

Falënderohuni për gjërat që i keni.

Shkruar Nga
More from Revista User

Regjisorja Mrika Krasniqi po sjell filmin ‘Prova’! Trajton luftën e Kosovës

Mrika Krasniqi, regjisorja e filmit “Prova” (Proof, 2018), ka konfirmuar projektin e...
Read More