Mashtrimi me kuponat, reagon kompania mëmë Gulf: Nuk kishte urdhër nga ne, ja çdo bëjmëPas mbylljes së pikave të shitjes së karburantit Gulf në vendin tonë dhe abuzimit me kuponat e karburantit duke i shitur ato tek qytetarët, ka reaguar edhe kompania mëmë Gulf  e cila ushtron aktivitet në të gjithë botën.

Përmes një deklarate për mediat, Gulf Oil International, ka komentuar edhe veprimin e kompanisë Sun Petroleum Albania në Shqipëri.

Gulf Oil International thekson se është informuar për shitjen e kuponave të karburantit dhe se ajo nuk ka dhënë asnjë aprovim për këtë veprim.

Zyrtarët e kësja kompanie sqarojnë se Gulf Oil International nuk mund të bëjë asnjë koment në këtë kohë, megjithatë do të bëjë çdo përpjekje për të ndihmuar në mbrojtjen e markës, raporton Mapo.al

“Na është dhënë të kuptojmë se kompania dyshohet se ka shitur një numër të konsiderueshëm të kuponave të karburantit të parapaguar që konsumatorët tani nuk mund ta shpengojnë.

Në vetvete ky veprim në asnjë mënyrë nuk ishte miratuar paraprakisht nga Gulf Oil International.

Ndërsa po zhvillohen hetime në Shqipëri dhe gjendja ende është 100% e qartë, Gulf Oil International nuk mund të bëjë asnjë koment në këtë kohë, megjithatë ne do të bëjmë çdo përpjekje për të ndihmuar në mbrojtjen e markës së Gjirit”, thuhet në deklaratë, raporton Mapo.al.

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Revista gjermane, Arian Leka: Kufoma e kapitalizmit mban erë të mirë

  Revista gjermane e përtremuajshme që i kushtohet historisë dhe politikës bashkëkohore,...
Read More