Matt Damon jashtë “Ocean’s 8”?

Matt Damon vazhdon të humbasë fansa me komentet e tij mbi ngacmimet seksuale në industrinë e filmit. Nuk e ka ndihmuar aspak fakti që ka pasur një lidhje shoqërore të gjatë me Harvey Wenstein.

6-4

Picture 4 of 4

Por tashmë kjo mind të prekë karrierën e aktorit fitues të Oscar, 47-vjeçar. 13mijë persona kanë firmosur një peticion të eënjten që ai të mos jetë në kastin e Ocean’s 8, filmi që pritet të dalë në 2018, me në krye të listës Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Heathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter dhe Rihanna.

Peticioni i është drejtuar producentit të Ocean’s 8, George Clooney, i cili është mik i mirë me Damon dhe Steven Soderbergh.

Matt, në peticion e quajnë të “pandjeshëm” për komentet e tij mbi abuzimet seksuale të cilat janë parë si të papërshtatshme.

“Përfshirja e Damon në film, do të minimizonte natyrën serioze të akuzave kundër abuzuesve seksualë si Wenstein, tregimi i një mosrespekti masiv për femrat që flasin”, thuhet në peticion.

Shkruar Nga
More from Revista User

Kujdes, partneri do t’iu tradhtonte për këtë fakt

Nëse doni të dini në qoftë se partneri juaj do t’iu tradhtojë,...
Read More