Megjithatë shprehja “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” del të jetë e vërtetë“Një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar” është frazë e cila mund ta dëmtojë imazhin e partnerit tuaj për një kohë të gjatë. Sipas disa hulumtimeve shkencore, mund të ketë edhe fakte para kësaj idiome të njohur.

Studimi i ri, i publikuar në revistën “Archives of Sexual Behaviour’, përmes eksperimenteve me 484 pjesëmarrës të studimit, ka zbuluar se personat të cilët i kanë tradhtuar partnerët e lidhjes së parë, kanë qenë trefish më të prirë ta tradhtojnë partnerin edhe në lidhjen e ardhshme.

Personat të cilët e kanë ditur se ish- partneri e ka tradhtuar kanë qenë gjithashtu dyfish më të prirë që të tradhtohen edhe nga partnerët e ardhshëm.

Nga këto eksperimente dhe duke u bazuar në hulumtimet e mëhershme, ekspertët kanë rënë në konkludim se shprehja e njohur vërtet mund të jetë e vërtetë, prandaj edhe duhet të keni kujdes se kë zgjidhni për partner!

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Nami në Tiranë! Përmbytet qendra tregtare. Qytetarët, thirrje për ndihmë

Në qendrën tregtare City Park, përgjatë autostradës Tiranë-Durrës, niveli i ujit ka...
Read More