Mënyrat si të tejkaloni fazat depresive

Kur jeni në depresion apo ndjeheni i thyer, koncentrimi mund të jetë frustruesisht i pakapshëm.

Të gjithë ndonjëherë ndjehen të mjerë, të pikëlluar dhe në hall me shëndetin mendor, shkruan Independent.

Por megjithatë ka mënyra e forma për t’u motivuar.

trapisti Megan Bruneau ka përpiluar një listë me disa të dhëna që secili duhet praktikuar kur kalon kohë të vështira.

Ato janë:
1. Dilni jashtë.
2. Mos u bëni përtac, lëvizni.
3. Shoqërohuni me dikë.
4. Tregoni vetëkujdes.
5. Shqyrtoni terapinë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Xhelozia mbyt vetëbesimin tuaj

Krahasimet me miken çojnë deri te garat brutale në të cilat ajo...
Read More