Mesazhi i Gold AG: E dua Jezusin sepse jam musliman

Gold Ag njihet si njëri prej reperëve më të suksesshëm shqiptar.

Përveç kësaj, Goldi është edhe besimtar dhe praktikues i devotshëm i fesë isalme.

Gold Ag njihet si njëri prej reperëve më të suksesshëm shqiptar.

Përveç kësaj, Goldi është edhe besimtar dhe praktikues i devotshëm i fesë isalme.

Shpeshherë reperi ka marrë iniciativa humanitare me të cilat u ka dalë në ndihmë personave në nevojë.

Me rastin e festës së Krishtlindjes, Goldi ka shkruar një status në Instagram mesazhi i të cilit ishte “E dua Jezusin sepse është musliman”.

“E DUA ISAIN; JEZUSIN a.s bekimet e Allahut qofshin mbi të.
E Dua Isain; Jezusin a.s si profet si pejgamber si nje nga njerzit e Zotit me te dashur edhe me zgjedhur qe ju dhane bekime e mrekulli nga djepi kur foli e deklaroi se eshte njeri normal edhe profet si dhe sherbetor i Zotit i Derguari Apostull i Tij.
E Dua Isain; Jezusin a.s sepse feja ime edhe besimi im ma obligon gje qe konsiderohet kusht per te qene besimtar.
E Dua Isain; Jezusin a.s se Zoti i dha mrekulli te rralla qe si kishte ndonje profeti tjeter.
E Dua Isain; Jezusin a. s sepse ai serish do te kthehet ne toke si njeriu me i denje ne venien ne jete te mesazhit te Profetit Muhamed salallahu alejhi we selem.
E Dua Isain; Jezusin a.s sepse mes tij edhe Profetit Muhamed salallahu alejhi we selem nuk kishte tjeter ai profetizoi ne ardhjen e ketij te fundit me emrin e tij; Ahmed/ Paraklitos nga gr e vjeter.
E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua.

Çdo E Dua eshte nje arsye se perse e dua kaq shume edhe kaq pafundesisht.
Kurani e permendi me emer gjashte here me shume se emri i Profeti Muhamed salallahu alejhi we selem; Kurani tregoi edhe trajtesen islame per kete profet bekimet e Zotit qofshin mbi te.”, shkruan reperi në Instgram.

E DUA ISAIN; JEZUSIN a.s bekimet e Allahut qofshin mbi të. E Dua Isain; Jezusin a.s si profet si pejgamber si nje nga njerzit e Zotit me te dashur edhe me zgjedhur qe ju dhane bekime e mrekulli nga djepi kur foli e deklaroi se eshte njeri normal edhe profet si dhe sherbetor i Zotit i Derguari Apostull i Tij. E Dua Isain; Jezusin a.s sepse feja ime edhe besimi im ma obligon gje qe konsiderohet kusht per te qene besimtar. E Dua Isain; Jezusin a.s se Zoti i dha mrekulli te rralla qe si kishte ndonje profeti tjeter. E Dua Isain; Jezusin a. s sepse ai serish do te kthehet ne toke si njeriu me i denje ne venien ne jete te mesazhit te Profetit Muhamed salallahu alejhi we selem. E Dua Isain; Jezusin a.s sepse mes tij edhe Profetit Muhamed salallahu alejhi we selem nuk kishte tjeter ai profetizoi ne ardhjen e ketij te fundit me emrin e tij; Ahmed/ Paraklitos nga gr e vjeter. E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua E Dua. Çdo E Dua eshte nje arsye se perse e dua kaq shume edhe kaq pafundesisht. Kurani e permendi me emer gjashte here me shume se emri i Profeti Muhamed salallahu alejhi we selem; Kurani tregoi edhe trajtesen islame per kete profet bekimet e Zotit qofshin mbi te.

A post shared by Gold AG (@arianagushi1986) on

Shkruar Nga
More from Revista User

Në zjarr Shqipëria…

Emergjencat njoftojnë se rreziku i zjarreve është i madh në vend, pasi...
Read More