Meshkuj, zbulohet arsyeja pse ju braktisin femratmeshkuj

Gratë largohen për shumë arsye, por ekziston një arsye e veçantë të cilën çdo mashkull duhet ta dijë: gratë largohen kur mashkulli i tyre nuk është prezent.

Ai vazhdimisht është duke punuar, duke luajtur video-lojëra, duke shikuar televizor, duke peshkuar… lista është e gjatë. Por, këta nuk janë meshkuj të këqij! Përkundrazi, ata janë meshkuj dhe baballarë të mirë. E mbështesin familjen, janë të mirë, por i konsiderojnë të garantuara gratë e tyre. Ata thjesht nuk janë prezent.

Meshkuj, duhet të keni parasysh se gratë tuaja nuk janë pronë e juaja. Ato nuk ua kanë borxh shpirtin! Ato kanë nevojë për prezencën tuaj, të qëndroni pranë tyre, t’i mbështetni në çdo gjë, t’ju ndihmoni me punët e shtëpisë.

Ato dëshirojnë të diskutojnë për gjërat që i preokupojnë ato dhe ju duhet t’i dëgjoni!

Nëse veç nuk dëshironi që gruaja juaj të kërkojë divorcin, atëherë kushtoni vëmendje asaj!

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Mattis: Rusia dhe Kina janë “fuqi revizioniste”

Sekretari amerikan i mbrojtjes, Jim Mattis, i ka quajtur “fuqi revizioniste” Rusinë...
Read More