Meshkujt e pjekur asnjëherë nuk e bëjnë këtë gjëcouple

Shumë lidhje dashurore dështojnë për shkak të diferencave në nivelin e pjekurisë. Një partner mund të jetë duke planifikuar të ardhmen, ndërsa tjetri mund të jetë më shumë i brengosur për video-lojërat më të reja apo për të gjetur një kostum të bukur për një festë vikendi.

Të gjithë njerëzit bëhen më të pjekur dikur, por pjekuria ndodh në moshë të ndryshme për gjithsecilin.

Megjithatë, për të kuptuar nëse një mashkull është i pjekur, atëherë nuk duhet shumë punë.

Ndër shenjat kryesore që e tregojnë këtë gjë është fakti se një mashkull i pjekur nuk ikë nga problemet e tij.

Kur një djalosh të arrin moshën e pjekurisë, ai fillon ta kuptojë se ‘burgosja’ e vetvetes në dhomë dhe fshehja nga bota nuk do t’i rregullon problemet.

Mashkulli i pjekur e din se mënyra më e mirë për t’u ballafaquar me një problem është duke u ballafaquar me të, prandaj edhe nuk ik nga problemi.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Neonazisti radikal plagos rëndë 4 oficerë policie

Nuk është hera e parë që ndodh, por kësaj here pasojat janë...
Read More