Miliarderi që punon si… shofer autobusi

Një shofer autobusi në një qytet në veri të Kinës i ka habitur kolegët, pasi shkon në punë rregullisht me makina luksoze.

Ai në fakt është një miliarder, por që i pëlqen të bëjë një punë të zakonshme.

Në fakt thonë se ai është një shofer shumë punëtor dhe i përulur.

Por pasi lë punën, kërcen mbi Lambo ose mbi Audi R8 dhe vazhdon jetën luksoze.

Flashy? He enjoys enjoys driving a Lamborghini Gallardo, £140,000, or an electric blue Audi R8, £120,000Humble: On his workdays the unnamed driver commands 104 buses through downtown Taiyuan to make cashEnvy: The bus driver is said to be part of a top-of-the-range superclub in his hometown of Taiyuan, north ChinaCity slick: Taiyuan has a variety of up-and-coming supercar clubs that attracted wealthy 'tuhao' young peopleOdd behaviour? The pictures went viral on social media, attracting equal amounts of admiration and derision

Shkruar Nga
More from revista mapo

Majko for President

Viti 2017 do të jetë një vit tepër i rëndësishëm për politikën...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.