Mjekësia/Sot konkursi që të bën drejtor, ja ku zhvillohetDitën e sotme në orën 12:30 në Fakultetin e Stomatologjisë i cili ndodhet pranë QSUT- së, do të zhvillohet konkursi me shkrim për drejtorët e spitaleve Universitare dhe Rajonale.

Ministria e Shëndetësisë e Mbrojtjes Sociale i ka hapur aplikimet më datën 20 shtator .

Nisja e procesit për zgjedhjen e drejtorëve të rinj të spitaleve ka nisur pas dorëheqjes së pjesës më të madhe të drejtuesve të institucioneve shëndetësore pas ultimatumi të dhënë nga kryeministri Rama.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

554 familjarët e ish të dënuarve politik që marrin paratë

Një tjetër listë me emrat e trashgimtarëve të ish të përndjekurve politik...
Read More