Modelet e thjeshta për në punëFlokët janë shprehje e tendencave dhe krehjet mjeti më i mirë për të treguar për veten dhe tu tregosh të tjerëve pak nga personaliteti jot.

Të ndryshosh pamjen sipas rastit apo humorit është e lehtë dhe mund të bëhet në respekt të shëndetit të flokëve. Pse duhet të kufizohesh në vetëm një pamje, kur mund të keni stile pa fund? Transformojeni çdo ditë, ju mjaftojnë produktet e duhura dhe që nuk e dëmtojnë flokun, një tharëse apo dhe një piastër.

Revista Grazia, në bashkëpunim me GHD ka realizuar një video që tregon se sa lehtë mund të ndryshoni lukun tuaj, që nga piastra, tharrësja, deri tek llaku për stilim. Video e mëposhtme ju jep katër variante, për çdo ditë, për në zyrë, për ceremoni apo dhe për festa.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Zbardhet operacioni antidrogë në “Don Bosko”, plagoset lehtë 27-vjeçari

Drejtoria Vendore e Policisë Tiranë në rrugë operative, dispononte informacion se shtetasit...
Read More