Mogherini: BE-Ballkan të bashkëpunojnë kundër terrorizmit

Shefja e diplomacisë evropiane, Federika Mogherini, deklaroi se është e rëndësishme që BE-ja të bashkëpunojë me partnerët nga Ballkani në fushën e preventivës, dhe luftën kundër radikalizmit dhe terrorizmit.

“Veçanërisht është e rëndësishme që të kemi këtë bashkëpunim me vendet, të cilat nuk janë vetëm kandidat për anëtarësim në BE, por edhe me pjesën e rajonit, i cili bashkërisht me ne është i goditur më tepër nga ky fenomen”, ka porositur Mogherini në takimin e Këshillit të ministrave të Punëve të Jashtme të BE-së.

Shkruar Nga
More from Revista User

Si dy pika uji

Shpesh ngatërrohen se mund të jenë motra, dhe Cindy Crawford e thekson...
Read More