Momentet më pikante të mjeshtrit Lalo në “C’est la vie”

Ai ishte një nga njerëzit më rebelë dhe me vlera të jashtëzakonshme në radhët e artistëve.

Aleksandër Lalo nuk ia kurseu kritikat të gjithë atyre që e meritonin, qofshin këta artistë apo dhe politikanë.

Në ketë video do të shikoni disa nga momentet më të bukura të mjeshtrit, por edhe mesazhe të forta që ai ka dhënë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Kush ka motra është më i lumtur dhe më optimist

Keni shpesh raste kur motra juaj ua merr ushqimin, ose ju merr...
Read More