Motrat arabe që duken si motrat Kardashian…

Kim Kardashian, Kylie Jenner, … në thelb, të gjitha motrat nga familja Kardashian / Jenner marrin vëmendjen e medias me pamjen e tyre të mrekullueshme dhe trupat e mahnitshëm.

Me pamjen e tyre të mrekullueshme, nuk do të ishte çudi nëse dikush do të donte të dukej si motrat (ndonjëra prej tyre).

A do të çuditëshit nëse do të kuptonit se dy motra, kanë ngjashmëri të çuditshme me Kim dhe Kylie? E pra, emrat e tyre janë Sonya dhe Fyza Ali, dhe ata duken si motrat e famshme Kardashian.

m_1529476658-2722173mm_1529476681-5155410mmm_1529476666-2407872mmmm_1529476670-6699038

 

Shkruar Nga
More from Redaksia

Si të bëni për vete dikë, kur i dini shenjën e horoskopit

Si ta joshim një mashkull? Është pyetja e pyetjeve që të gjithë...
Read More