Ndershmëria ju bën më të lumtur dhe më të shëndetshëm

Gënjeshtra është e keqe për shëndetin tuaj – nëse kjo është mirëkuptim apo jo, tregojnë studimet.

Njerëzit kanë më shumë gjasa të tregojnë bollëk gnjeshtrash, për ata që kujdesen për të shmangur dëmtimin e ndjenjave të tyre, hulumtuesit kanë gjetur.

Por pa marrë parasysh se çfarë arsye, rezultatet treguan gënjeshtra është pothuajse gjithmonë e dëmshme për shëndetin fizik dhe mendor të dikujt.

Studimi nga studiuesit në Universitetin e San Diego Emotion Lab bazohet në hulumtimet e mëparshme që nga viti 2012, gjë që tregoi ndershmëria dhe sinqeriteti edhe na bëjnë të lumtur.

Studimi i tyre i parë u analizua kur njerëzit u treguan gënjeshtra dhe nivelin e tyre të dhembshurisë ndaj personit që mori gënjeshtrën.

Shkruar Nga
More from Revista User

Laboratori modern i hashashit në Skrapar, në dorën e një gruaje

Pas magazinës të zbuluar pak ditë më parë me 12 ton kanabis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.