Në ditën e parë të punës duhet të keni kujdes për këtë gjë

Dita e parë në një punë të re është pak a shumë si dita e parë e shkollës.

Për çdo gjë ndjeheni si të huaj: ju kërkoni dëshpërimisht kafeinë, por nuk keni idenë se ku është kuzhina; ju keni harruar emrat e të gjithëve deri në orën 10; dhe ju ndoshta nuk do të shkoni në tualet deri në mesditë sepse jeni të brengosur.

Sidoqoftë, kur është fjala për ditën e parë, sipas ekspertit të karrierës, Jason Sackett, është një gjë që nuk duhet ta bëni ditën e parë.

Kur i takoni kolegët për herë të parë, ajo çfarë nuk duhet të bëni është të mos flisni për problemet e juaja në punët e mëparshme.

“Të fillosh të fitosh respektin e kolegëve dhe eprorëve në ditën e parë, flisni për ta jo për veten”, tha Sackett për Glassdoor.

Shkruar Nga
More from Revista User

Pikturat e vjedhura të Van Goghut rikthehen në muzen në Amsterdam

Muzeu “Vicent Van Gogh”në Amstredam, ka njoftuar se janë rikthyer dy piktura...
Read More