Një azil pleqsh jo i zakonshëm

Të moshuarit që nuk kanë mbështjetje, zgjidhje shohin azilin. Ka azil dhe azil, e që në Meksikë, ajo është një qendër e veçantë në llojin e saj.

azil 1

Picture 1 of 6

Në të jetojnë të gjitha gratë e moshuara, që kanë punuar gjatë gjithë jetës së tyre si prostituta. E quajtur “Casa Xochiquetzal”, një nismë e qeverisë, e cila ka qëllim, që ish-prostituta të mos ngelen rrugëve.

Atyre u bëhen kurse të ndryshme, vallëzimi, këndimi, vetë-stimulimi dhe u mësohen të drejtat e njeriut. “Qëllimi është që këto femra të vlerësojnë veten”, thotë drejtoresha e qendrës.

Shkruar Nga
More from Revista User

Pse njerëzit me grup gjaku O janë specialë?

4 janë grupet kryesore të gjakut A, B, AB, dhe O dhe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.