Një  kabinë në plazh 

01_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

E vendosur në rivierën italiane mes Bordighera-s dhe San Remo-s, kjo strehë e vogël plazhi është një ëndërr.

Dhe jo vetëm për pamjen idilike mbi Mesdhe, por gjithashtu për dizajnin e brendshëm ku çdo detaj ka rëndësi.

Një hapësirë si një vend që  frymëzon ëndrra dhe fantazi buzë deti,  një shtëpi praktike, e rehatshme dhe funksionale me një shpirt prej Robinson Kruzoje.

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera
06_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

05_A Seaside Cabin on the Italian Riviera08_A Seaside Cabin on the Italian Riviera03_A Seaside Cabin on the Italian Riviera11_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

14_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

09_A Seaside Cabin on the Italian Riviera

A Seaside Cabin on the Italian Riviera

 
loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Intesa Sanpaolo Bank Albania njofton realizimin e Bashkimit me Përthithje të Veneto Banka Sh.A

Intesa Sanpaolo Bank Albania me kënaqësi njofton se procesi i Bashkimit me...
Read More