Një shtëpi me ngjyrat e vjeshtësAutumn-Delight

Vjeshta është stina e gjetheve, perimeve dhe ajrit te fresket.

E kuqërremtë, e portokalltë apo e artë, ajo është një stinë mbretërore, që të jep shumë dorë dhe të frymëzon edhe në ide, përsa i përket dizenjimit, thjeshte me atë çfarë servir.

Më poshtë, po ofrojmë disa ide se si mund të dizenjoni dhe rregulloni shtëpinë tuaj me stilin e vjeshtës, ide, që jemi të bindur se do t’ju ngacmojne, veç të tjerash, me ngjyrat dhe gjallërinë e tyre.

vjeshte5

Mes gjetheve të vjeshtës mund të kaloni momente romantike me njerëz të dashur por edhe qetësisht në vetmi.

Por vjeshta e artë di të jetë dhe mikpritëse, mes tryezave të rregulluara për festa, plot ngjyra të zjarrta dhe tone toke, ashtu siç vetëm vjeshta di të ofrojë me zemërgjerësinë e saj.

gjethe vjeshte

vjeshte1

vjeshte

vjeshte6

vjeshte13

vjeshte9

vjeshte14

vjeshte10

vjeshte7

vjeshte17

vjeshte18

vjeshte20

vjeshte21

vjeshte22

vjeshte23

vjeshte24

vjeshte25

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

A është ky apartamenti perfekt? E blini shumë lirë…

    Kur bie fjala tek banesat, Londra është një nga qytetet...
Read More