Një urim i ambasadorit Lu për studentët shqiptarë

Në fillim të këtij muaji, Ambasadori i SHBA-së Donald Lu vizitoi universitetin Aleksandër Xhuvani në Elbasan për t’u takuar me studentë dhe për të mësuar më shumë mbi projektet e tyre për të nxitur fuqizimin e grave dhe luftuar ekstremizmin.

“Si një bashkëshort dhe një baba, unë jam një mbështetës i madh i fuqizimit të grave. Shpresoj që të gjithë ju të jetoni në një shoqëri në të cilën burrat dhe gratë janë të barabartë në udhëheqje dhe përgjegjësi”

Ky është mesazhi që ambasadori i SHBA-së ka përcjellë para studentëve të universitetit.

Shkruar Nga
More from Revista User

Personat që preferojnë të rrinë në shtëpi, janë më të zgjuar

Sipas një studimi shkencor, personat që preferojnë të qëndrojnë në shtëpi, në...
Read More