Një xhevahir i fshehur që kushton 2.5 milionë stërlina!Nëse kalon në rrugë, kjo shtëpi mezi shihet.

Megjithatë mos u gënjeni pasi ajo është vërtet një mrekulli.

Ekspertët e kanë cilësuar një ‘xhevahir të fshehur’.

Shtëpia gjendet në Devon të Anglisë dhe tashmë ka dalë në shitje.

Ajo kushton 2.5 milionë stërlina.

Shtëpia luksoze është e futur në një shkëmb, buzë detit.

Ajo ka një mol të vogël dhe ofron një pamje spektakolare.

Shtëpia ka tre dhoma pritje, tre banjo dhe tre tarraca.

22345678910
 
loading...