Njihuni me personin që mund të vrasë këdo dhe nuk dënohet

Personi i vetëm në botë që mund të vrasë dhe të mos dënohet është Mbretëresha e Anglisë, Elizabeth II. Ajo, është mbi çdo lloj ligji dhe nuk mund të dënohet për çfarëdo vrasjeje që mund të kryejë. Gjithashtu ajo mund edhe të lëviz në tërë botë pa pasur nevojë për ndonjë dokument identifikimi, siç është pasaporta.

1

Picture 1 of 2

“Internacional Buisiness Times” ka publikuar një artikull që ka në qendër të tij debatin ligjor mbi këtë mbrojtje supreme të Mbretëreshës. Ishte faqja satirike e Mbretërisë së Bashkuar “Daily Mash”, e cila ka shkruar se zyra e Mbretëreshës ka lëshuar një deklaratë që konfirmon aftësinë e saj për të vrarë edhe presidentin e SHBA-ve, dhe të mos marrë asnjë lloj dënimi.

Kjo në fillim u pa si një shaka, mirëpo ngjalli një debat të madh rreth ligjeve dhe pabarazisë së aplikimit të tyre.

Elizabeth II lindi më 21 prill 1926 në Mayfair, Londër. Princesha Elizabeth Alexandra Mary of York është mbretëresha e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore. Elizabeth II është vajza e parë, nga dy vajza që kishte mbreti George VI dhe Elizabeth Bowes-Lyon.

Shkruar Nga
More from Revista User

Jepet vendimi për mjekët që shkaktuan vdekjen e bashkëshortes së Alban Hoxhës

“Dënimi tyre duhet të jetë shembullor. Ai dënim nuk mund të zbusë...
Read More