Norma të reja interesi për Kreditë Hipotekore, sepse Intesa Sanpaolo Bank Albania e di se çfarë ju nevojitet!

intesa

Ke gjetur shtëpinë e ëndrrave dhe dëshiron ta blesh? Apo do thjesht të ndërrosh mobilimin e saj sipas sugjerimeve më të fundit të arreduesve? Mos ndoshta do të ishte më mirë të blije një ambjent për të nisur biznesin tënd? Mos u streso! Vendimet e duhura vijnë në kohën e duhur! Dhe koha e duhur është TANI! 

Mos i mbyll ëndrrat në sirtar! Është koha e duhur për të përfituar, kuptohet, pa lënë pas dore pushimet verore apo ndryshuar përditshmërinë tënde!

Nuk po të flasim për shkopin magjik të botës së përrallave, por për mundësi reale. E kush më mirë se Intesa Sanpaolo Bank Albania mund t’ju vijë në ndihmë në të tilla raste?!

Së fundmi Intesa Sanpaolo Bank Albania ka rishikuar normat e interesit për të gjitha produktet e kredive hipotekore.

Kjo është vërtetë gjëja e duhur në momentin e duhur! Një shumë parash për të cilat nuk ke pse pret të të bjerë llotaria, por i gjen në një bankë me interesat dhe avantazhet më konkuruese.

Ti jo vetëm mund ta blesh shtëpinë, por këtë kredi mund ta përdorësh për ta ndërtuar vetë atë, mund edhe të rimodelosh shtëpinë ekzistuese, apo t’i përdorësh paratë për çfarëdolloj qëllimi tjetër.

Madje me këtë rast mund edhe të rifinancosh kredinë që ke marrë në një bankë tjetër duke përfituar avantazhet që vetëm Intesa Sanpaolo Bank Albania ofron.

Dhe çfarë është më e rëndësishme, shuma e kredisë që përfitohet fillon prej 1,000,000 Lek ose 10,000 Euro në varësi të kërkesës suaj dhe ka një afat maturimi nga 5 deri në 30 vite për blerje të pasurive të patundshme dhe deri në 20 vite për çdo qëllim tjetër të ndryshëm nga blerja e një prone.

Intesa Sanpaolo Bank Albania edhe këtë herë ofron normat e interesit më konkuruese, duke nisur nga 1.9% për monedhën Euro dhe nga 2.5% për Kreditë në Lek.

Me kredinë e re hipotekore të Intesa Sanpaolo Bank Albania mund të kesh gjithçka që dëshiron!

Intesa Sanpaolo Bank Albania, një botë mundësish reale!

Shkruar Nga
More from Redaksia

Deputetët i drejtohen protestës, Luan Rama- kandidatëve: Tërhiquni!

Protesta para Kuvendit e simpatizantëve të opozitës që kundërshtojnë emërimin e Prokurorit...
Read More