Nuk do e besoni, por ai është … 23 vjeç

Këto foto tregojnë një person të ‘ngecur’ në trupin e një fëmije.

Një sëmundje misterioze ka bërë që një 23-vjeçar në Indi të mos rritet.

Manpreet Sigh lindi në vitin 1995.

Edhe pse ai ishte i shëndetshëm kur lindi, pas një viti ndaloi rritjen dhe ka mbetur ashtu që prej asaj kohe.

Ai nuk ecën dhe as nuk flet.

Familja e tij kujdeset për të sikur të ishte një bebe.

Banorët e zonës në fakt e shohin si mishërimin e një perëndie.

Familja e tij nuk e mbante dot kur lindi dhe tashmë për të kujdesen daja dhe halla.

234567
 
Shkruar Nga
More from Redaksia

Tiranë-Durrës me pagesë vitin që vjen, qeveria gati koncesionin

    Rruga Tiranë-Durres do jepet me koncesion dhe do behet me...
Read More