Nuk jeni të lumtur? Ja kur duhet t’i jepni fund lidhjes suaj

Kur vjen puna te lidhjet dashurore, nuk ka ndonjë udhërrëfyes apo rregull të artë të cilin duhet ta ndiqni.

Askush nuk mund t’ju ndihmojë nëse dëshironi apo nuk dëshiron të jeni së bashku, nëse dëshironi të ndaheni, të jeni të lumtur, etj.

Vetëm ju mund të vendosni nëse dëshironi ta përfundoni një lidhje apo të luftoni për të.

Megjithatë, ekspertët tregojnë se ekziston një shenjë e cila mund të jetë indikator se lidhjes suaj po i vjen fundi dhe nuk ka asgjë që mund të bëni.

Ekspertët besojnë se kur jeni e palumtur në lidhje, duhet të dini se ka ardhur koha t’i jepni fund lidhjes.

Nëse shpeshherë ndjeheni e palumtur, jo komode, e stresuar, kjo është shenja e parë dhe më e rëndësishmja që tregon se jeni në një lidhje e cila po ju shkatërron.

Prandaj, në raste të tilla duhet të bëheni e sinqertë me veten dhe ta pranoni realitetin, pavarësisht sa i vështirë mund të jetë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Njerëzit e lindur në shtator dallojnë nga të tjerët: Ata kanë karakteristika të veçanta

Shtatori është muaji kur vera na braktis dhe fillon vjeshta. Për fëmijët...
Read More