OSHEE i stakon sërish energjinë zonës së Kopshtit Botanik

OSHEE ka njoftuar sërish sot se për shkak të investimeve do t’i ndërpresë energjinë elektrike, një pjese të zonës së Kopshtit Botanik.

“Për shkak të investimit për lidhjen unazore të fidrave 333 dhe 334 të nënstacionit Selitë 20 kV, zona pranë Kopshtit Zoololigjik sot nuk do të ketë energji elektrike nga ora 10.00 deri ne 11.00.”

Shkruar Nga
More from Revista User

Veliaj: Sjellim urbanizim, rrisim vlerën e pronës

Do të sjellim urbanizim dhe rritje të vlerës së pronës së qytetarëve...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *