Përfundon sot Java e Bibliotekësjava-e-bibliotekes

Sot përfundon edicioni i 15 i Javës së bibliotekës, që këtë vit për temë kishte të drejtën e autorit dhe bibliotekën.

Java filloi në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, më 11 prill, ku u tha se task-forca kundër piraterisë deri diku tash ka bërë një punë shumë të mirë, po u kërkuar më shumë punë në këtë drejtim, derisa një brengë tjetër u shfaq edhe plagjiatura, për të cilën u tha se është kancer, i cili shkatërron themelet e besueshmërisë së institucioneve edukative.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Po digjen urat me Europën

Turqia po i afrohet pikës pa kthim në marrëdhëniet e saj me...
Read More