Përgjigjia brilante e fëmijës në test po thyen rrjetinKurrë mos e nënvlerësoni një fëmijë!

Sigurisht janë të vegjël dhe të pafajshëm, por janë edhe shumë të zgjuar.

Një tjetër përgjigje e një fëmije në provim po thyen rrjetin pasi është postuar në Imgur.

Pyetja e drejtuar ishte: “A do preferoje të ngecje në një ishull krejt i vetëm apo me një person që e urren?”

Përgjigjia brilante ishte: “Do të preferoja që të isha në një ishull me dikë që urrej, kështu që do kem dikë për ta ngrënë”.

Can't argue that logic

loading...
Shkruar Nga
More from revista mapo

Video e armatimit: “Ç’do i thotë Rama gazetares së Euronews?”

Policia e Tiranës bëri të ditur sot se ka arestyar dy persona,...
Read More