Përse Familja Mbretërore nuk udhëton askund pa marrë me vete kostum të ziFamilja Mbretërore gjithmonë din si të vishet për ngjarje të rëndësishme. Efekti ‘Kate Middleton’ veçse është dokumentuar mirë, ndërsa shumica e njerëzve ua kanë zili familjes mbretërore për rrobat që i posedojnë – megjithatë, shumë pak njerëz e dinë se kjo familje gjithmonë duhet ta marrë me vete një kostum për të cilin nuk keni dëgjuar!

Çdo herë që një anëtar i Familjes Mbretërore largohet nga shteti duhet ta merr me vete një kostum të zi, në rast se një nga të afërmit e tyre vdes.

Kjo i siguron ata që kur të rikthehen në Mbretërinë e Bashkuar të shihen me respekt nga populli dhe t’i përshtaten disponimit kombëtar!

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Kontracepsion i ri për meshkuj: Largoni prezervativët, arriti pilula

Pilula kontraceptive nuk ul dëshirën seksuale te meshkujt. Para disa muajsh është...
Read More