Përse meshkujt janë të fiksuar pas vitheve?

Ditëve të sotme është periudha më e mirë për të qenë të çmendur pas vitheve: Nicki Minaj ekziston, pantallonat e jogas përdoren nga thuajse të gjitha femrat dhe gratë gjithandej botës po bëjnë ushtrime squat për t’i formuar të pasmet e tyre.

Por, padyshim që fiksimi pas të pasmeve të femrave nuk është diçka e re. Në fakt, kjo është thelbësore, thotë David Buss, profesor i psikologjisë në Universitetin e Teksasit, Austin.

Jeni të tërhequr pas të pasmeve të një femre për të njëjtën arsye që jeni të tërhequr nga gjokset, ijët dhe beli i saj: për shkak se këto trajta kanë qenë tregues të pjellorisë tek paraardhësit tanë, thotë Bluss.

Shkruar Nga
More from Revista User

Bukuria e vërtetë e Britanisë

Një koleksion i mahnitshëm i fotografive shfaq disa prej pjesëve më të...
Read More