Përtacia është çelësi drejt suksesit

pertac

Përtacia do të thotë se ju e kryeni vetëm punën të cilën dëshironi ta kryeni.

Qysh në një moshë të re, shumica fillojnë të mendojnë se aq më shumë që punojnë, aq më të suksesshëm do të jenë.

Pra, dekurajohemi të jemi përtacë dhe inkurajohemi të jemi të zënë duke punuar.

Por, këtë fenomen autori Michael Lewis e quan si të gabuar, pasi që, sipas tij, përtacia është çelësi drejt suksesit.

“Përtacia mua më shërben si filtër. Një detyrë duhet të jetë e mirë për mua para se të vendosi të punojë në të”, thotë Lewis.

Ai shpjegon se përtacia e ka ndihmuar atë të korrë suksese, ndërsa nuk duhet të shihet si diçka e keqe.

Shkruar Nga
More from Revista User

Grabitja e bankave/ 2 autorët e arrestuar ishin komando në Avganistan

Mësohet se dy prej autorëve të grabitjes së 3.2 milionë euro në...
Read More