Pike: Burrat nuk pëlqejnë gratë në rolet kryesore

Aktorja e “Gone Girl”, Rosamund Pike, ka thënë që nuk do të ketë role kryesore për gra në filmat e Hollywood, përderisa koleget e saj burra nuk ndryshojnë qëndrimet e tyre.

“Aktorët burra tani duhet të vendosin se a janë të gatshëm të luajnë role dytësore përkrah aktoreve gra në rolet kryesore”

“E shpesh duket që burrat nuk dëshirojnë një gjë të tillë” ka thënë Pike.

Ajo ka shtuar që aktorët janë më të lumtur përkrah një rolit kryesor të realizuar nga një burrë.

Shkruar Nga
More from Revista User

E rrahu keq në 2009, Chris Brown dhe Rihanna bëhen bashkë

Lidhja e dashurisë së Chris Brown me Rihannën është komentuar gjatë në...
Read More