Princesha Sofia dhe fotografitë më të bukura të Çiftit Mbretëror të SuedisëPrincesha Sofia duket kaq e lumtur dhe e qeshur!

Princi Carl Philip i Suedisë dhe gruaja e tij, Princesha Sofia, Dukesha e Värmland, e sigurt se bëjnë një çift të shkëlqyer.

Prindërit krenarë të Aleksandrit kanë filluar takimet në vitin 2009, njoftuan fejesën e tyre në qershor të vitit 2014, dhe e bënë zyrtare më 13 qershor, 2015.

Po ju percjellim nje set me fotot e tyre me te bukura.

Best-Pictures-Prince-Carl-Philip-Sofia-Hellqvist

couple-didnt-let-little-rain-ruin-day-while-celebrating

couple-glowing-arrived-pre-wedding-dinner

couple-bundled-up-FIS-Nordic-World-Ski-Championships

couple-all-smiles-when-posed-son-Prince

couple-couldnt-stop-grinning-while-attending-Victoria-Day

couple-looked-part-September-2014-opening

Prince-Carl-had-Sofia-his-side-service-Royal-Chapel

duo-participated-Sweden-National-Day-celebrations-June

Prince-Carl-couldnt-hide-his-love-Sofia-while-dining

couple-looked-picture-perfect-posed-cameras

Prince-Carl-Philip-Sofia-couldnt-contain-excitement-after

Princess-Sofia-hid-her-baby-bump-bouquet-event

Sofia-Philip-were-all-smiles-event-July-2015

shared-smiles-during-visit-Dalarna-Sweden-October-2015

Sofia-Prince-Carl-Philip-exchanged-sweet-glances-during

Sofia-Prince-Carl-looked-royal-part-during-December

typical-royal-fashion-Prince-Carl-Sofia-paired-June

two-held-hands-formal-gathering-Swedish-Academy

were-regal-event-August-2013

 
loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Ajola Xoxa shfaqet për herë të parë pas lindjes së të birit me një mesazh

Është shfaqur me një postim në Insgram mami Ajola Xoxa, me një...
Read More