Psikologë: Martesa e lumtur është vetëm mit

Bella DePaulo pohon se të qëndruarit beqarë i jep njerëzve mundësinë të bëjnë jetën më të mirë, më autentike dhe më domethënëse.

Sipas sa martesa e lumtur është vetëm një mit dhe asgjë më shumë. Beqarët janë më të lidhur me prindërit, me motrat e vëllezërit, me miqtë, fqinjët dhe kolegët e punës se sa të martuarit.

Ajo shpreson se njerëzit do të fillojnë ta kuptojnë se martesa nuk i bën njerëzit më të lumtur dhe më të shëndetshëm, gjithashtu e përmend faktin se shpeshherë njerëzit investojnë më shumë se ç’duhet kohë dhe energji për ta gjetur “të duhurin/ën”.

Shkruar Nga
More from Revista User

Vendosja e makijazhit gjatë stërvitjeve – gabimi më i madh që mund ta bëni

Të gjithë e dimë se duhet ta heqim makijazhin kur jemi në...
Read More