Punonjësit e hekurudhës në Durrës nisen drejt Tiranës për të protestuar

hekurudha

Pasi kanë protestuar për një kohë të gjatë në Durrës dhe nuk u janë plotësuar kërkesat, punonjësit e hekurudhës në qytetin bregdetar i janë drejtuar Tiranës për të vijuar protestat para ministrisë së Transporteve.

Punonjësit kërkojnë ringritjen e hekurudhës dhe rritje pagash.

“Punonjësit e vjetër janë me paga minimale. I kemi çuar disa herë peticione qeverisë për ringritjen e hekurudhës dhe rritjen e pagave, por deri tani nuk është bërë asgjë”- shprehen punonjësit e hekurudhës.

Punonjësit kërkojnë gjithashtu që të paguhen pagat dhe sigurimet si dhe të mos hiqen nga puna specialistët. Më herët punonjësit protestuan edhe para portit të Durrësit duke bllokuar hyrjen e kamionëve në port për disa minuta.

Shkruar Nga
More from Revista User

Obama: “Mos mendoni që në fillim më të keqen…”

Donald Trump premton t’i kushtojë vëmendje të veçantë tregtisë, duke e kthyer...
Read More