Qeveria e re italiane me taksa të ulëta dhe minimum jetik, a është e mundur?

Nga Ervis Iljazaj Mbas shumë diskutimeve dhe përpjekjeve, Italia arriti më në fund të formojë një qeveri të përbashkët midis Lëvizjes Pesë Yje dhe Legës së Veriut me një Kryeministër profesor, emri i të cilit mori mbështetjen e dyja forcave politike. Në fakt, edhe pse u debatua shumë për të krijuar një mazhorancë qeverisëse, zgjedhja … Continue reading Qeveria e re italiane me taksa të ulëta dhe minimum jetik, a është e mundur?