Rama e nis ditën me një mesazh për opozitën: Lot krokodili të politikës së vjetërKryeministri Edi Rama e nisi ditën duke u marrë me opozitën.

Në këtë video, Rama tregon një tjetër rast të atyre që dalin nga skema e ndihmës ekonomike dhe punësohen.

Ky mesazh vjen pak para se të fillojë seancën në Kuvend, ku Rama do të jetë sot perballë opozitës pikërisht për skemën e ndihmës ekonomike.

MESAZHI

MIRËMËNGJES 😃 dhe me këtë shembull ku dallohen lotët e krokodilit të politikës së vjetër të së shkuarës, nga përpjekjet e vështira por reale për të mbështetur njerëzit në nevojë në rrugën e të nesërmes, ju uroj një ditë të mbarë 🌹

loading...
Shkruar Nga
More from Enton Palushi

Drejtuesja e departamentit në UET, Belina Budini: Të gjithë kanë nevojë për Marrëdhënie Publike dhe Komunikim

Si çdo hapësirë akademike edhe Komunikimi në tërësinë e tij është përballur...
Read More