Rama u shpall ‘luftë’ portaleve dhe “Facebook”: Ja dritarja ime

Kryeministri Edi Rama, gjatë prezantimit sot ka theksuar se platforma e komunikimit me njerëzit nuk do jetë një gjueti shtrigash për ata që duan të bëjnë denoncime apo të marrin nëpër gojë njerëzit. Ai tha se çdo anëtar i kësaj platforme do jetë me identitet të verifikuar dhe nuk do jetë si “Facebook”.

Ai u shpreh se “Një dritare tjetër është fjala ime. Gjithsecili qe ka te drejte te kontriboje lidhur me reformat, kur flitet konkretisht për një reformë.

PSH: do të behet diskutimi për mbetje.

Nuk do ia lëmë këtë diskutim portaleve dhe ‘Facebook’, por që do të diskutohet mes nesh dhe gjithë atyre që bashkë me ne janë përfshirët në këtë udhëtim 4 vjeçar. Çdokush që do të shkruaj një opinion do të marrë një përgjigje”, tha Rama.

Shkruar Nga
More from Redaksia

Carla Bruni thotë se Mary-Kate Olsen është kunata e saj: “Olivier duket shumë i lumtur me të”

Carla Bruni po ofron disa kuriozitete për jetën martesore të Mary-Kate Olsen....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.