Rrjedhje gazi në shkollën 9-vjeçare të Shupenzës, asfiksohen disa fëmijë

Një rrjedhje gazi në shkollën e Shupenzës në Bulqizë ka shkaktuar asfiksi për disa fëmijë në orën e mësimit.

1-1

Picture 1 of 2

Testimi i sistemit të ngrohjes me pelet, për pak sa nuk ka shkaktuar tragjedi në shkollën 9-vjeçare. Gjatë provës, ka patur rrjedhje gazi nga kaldaja e godinës, duke shkaktuar asfiksi te nxënësit e 9-vjeçares.

Mësohet se 15 nxënës janë dërguar me urgjencë në spitalin e Bulqizës, për të marrë ndihmën mjekësore.

Në shkollë ka rreth 120 nxënës, ndërsa ambuilancat po i drejtohen sërish shkollës për të transportuar edhe të tjerë nxënës me probleme, si dhimbje koke dhe të vjella.

Pamjet nga urgjenca

2-1

Picture 1 of 2

Këto pamje vijnë nga spitali i Bulqizës, ku të paktën 15 fëmijë të helmuar nga gazi i kaldajës së shkollës janë duke u trajtuar me urgjencë. Shumë të tjerë janë dërguar në spitalin e Peshkopisë dhe të tjerët, më lehtë, në kushte shtëpie.

Shkruar Nga
More from Revista User

Bota mund të mbetet pa çokollatë brenda 40 vjetëve

Ekspertët parashikojnë se bota mund të mbetet pa çokollatë brenda 40 viteve...
Read More