Shembja e pallatit, banorët presin ende raportin gjeologjikBanorët e pallatit 5-katësh në Gjirokastër, aty ku çarja e tokës ka vënë në rrezik ndërtesës, janë në pritje të raportit të Shërbimit Gjeologjik. Mësohet se raporti i ka shkuar Prefektit të qarkut dhe bashkisë Gjirokastër për shqyrtim. Pritet që këto institucione të dalin në një qëndrim zyrtar mbi hapat që do të ndërmerren në vijim.

Banorët e pallatit 5 katësh, të cilëve u është dashur të lirojnë, banesat e tyre të revoltuar kërkojnë një përgjigje sa më të shpejtë. Shërbimi Gjeologjik kombëtar kërkon ndërhyje urgjente përforcuese në zonën përreth pallatit 5 katesh që rrezikohet nga rrëshqitja e tokës në Gjirokastër.

Sipas dokumentit, shkak i paqëndrueshmërisë së terrenit dhe rrezikut të shembjes, është përbërja e tokës në zonën ku ndodhet pallati, e ndikuar kjo edhe nga punimet që janë kryer në zonë.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

150 balena nxjerren në breg të Australisë, shpëtimtarët në luftë për t’i shpëtuar

Më shumë se 150 balena janë bllokuar para një bregu në perëndim...
Read More