Shën Valentin, 5 këshilla për mbrëmjen perfekte

1) Të gatuarit ndihmon në gjetjen e pasionit të dikurshëm. NëShën Valentin të ndani punët e kuzhinës me partnerin ndihmon në rigjallërimin e marrëdhënies, sepse mundëson një adrim të vazhdueshëm dhe jetimin e emocioneve të reja.

2) Për të gjetur bashkëpunimin mes partnerëve, duhet t’i dedikoheni përgatitjes së pjatave të para duke bashkuar punën e burrit me krijimtarinë e gruas.

3) Sigurisht që miti i çëkollatës nuk bie, por për tëndryshuar duke marrë të njëjtin efekt afrodiziak, hapini vend frutave. Ato mund t’i përdorni në të gjitha pjatat, madje edhe tek ëmbëlsirat.

4) Të zgjidhni të hani një darkë të bazuar mbi dietën mesdhetare është idealja, sepse ekzaltohen shijet e të dyve.

5) Natë romantike – Sfondi muzikor është thelbësor gjatë Shën Valentinit. Hiquni pluhurin muzikave që tregojnë historinë e çiftit tuaj, sjell magji dhe më shumë romanticitet në këtë mbrëmje.

Shkruar Nga
More from Revista User

Gabimet të gjuhës së trupit që ju bëjnë të dyshoni mbi ecurinë e një marrëdhënieje

Gjuha e trupit është një mënyrë universale për të shprehur veten, duke...
Read More