Shenja që tregojnë se partneri juaj nuk ju do më, shpresojmë të mos jetë rasti juaj


Sipas Steve Harvey, autori i veprës ‘Sillu si një femër, mendo si një burrë’ dashuria për një njeri shprehet në tre forma: kur ai deklaron se ke të drejtë në publik, kur të mbron dhe kujdeset për ty.

Megjithatë, një pjesë e shprehjes është e diskutueshme, pasi jo të gjitha vajzat kanë nevojë që të mbrohen nga një mashkull. Ajo që ata kanë nevojë patjetër është dashuria. Për fat të keq, gratë kanë tendencën që të shohin dashuri aty ku nuk ka në të vërtetë, ashtu sikurse ka raste kur e kuptojnë se diçka nuk po shkon mirë pa pasur nevojë ta dëgjojë nga partneri.

Bright Side na mbledh një listë me 7 shenjat që tregojnë se partneri juaj nuk është më interesuar për ty. Në shpresojmë që këto shenja të mos i shfaq partneri yt, por nëse po, mendojmë se më e mira është që të ndaheni.

1.Ju kritikon për pamjen

2.Diskuton të metat e juaja me miqtë

3.Nuk tregon vëmendje kur ju flisni

4.Nuk reagon më ndaj flirteve

5.Nuk është më xheloz për ju

6.Nuk shqetësohet nëse jeni në rrezik ose jo

7.Bezdiset nga fjalët e tua të bukura.

Shkruar Nga
More from Revista User

Erdogan paralajmëron kundër projekteve energjetike në Qipro

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan paralajmëroi kompanitë ndërkombëtare kundër projekteve të mundshme...
Read More