Shenjat e zodiakut që do t’u thyhet zemra kët vitShenja juaj e zodiakut mund të tregojë shumë për një person, gjithçka për fatin e tyre dhe se si do të jetë jeta e tyre e dashurisë. Shenja juaj e zodiakut bazohet në datën e lindjes dhe ka shumë të bëjë me pozicionin e yjeve dhe planeteve të cilat mund të ndikojnë pothuajse n gjithçka, duke përfshirë edhe jetën tuaj të dashurisë. Në vitin 2018, ndërsa ne të gjithë mund të përjetojmë dhimbje, ka disa shenja të zodiakut që duken sikur jeta është kundër tyre dhe se ata do të përjetojnë disa lloj thyerje të zemrës këtë vit.

Akrepi:

Në një marrëdhënie të pëlqen të jesh ai që vendos pr ndryshimet e mëdha të marrëdhënieve dhe ke një tendencë të jesh ai që ndërton një marrëdhënie nga hiçi. Ju shpesh e gjeni veten të zhgënjyer me standardet që ti vet ke vendosur. Ju copëtoheni kur marrëdhëniet përfundojnë keq dhe gjithmonë e gjeni veten duke vënë në pikëpyetje në atë që personi tjetër mund të ketë bërë për të ndihmuar marrëdhënien, por jo vetë. Për shkak se ju mbani zemërimin, ndonjëherë plasni kur nuk është e përshtatshme.

Binjakët:

Ju shpesh ndjeheni sikur ka diçka që ju kompleton, por kurrë nuk mund ta gjeni atë “copë të humbur”. Ndonjëherë ankoheni se edhe në marrëdhënie nuk ndjeni një lidhje të vërtetë dhe se edhe kur gjërat shkojnë mirë, ende nuk është dashuria e vërtetë. Binjakët e kanë të vështirë t’u happen partnerve, dhe kjo mund t çojë në probleme besimi me ta. Për shkak se mënyra me të cilën ju i qaseni marrëdhënieve mund t’ju shkaktojë që të ndërtoni mure në vend që t’i thyeni ata, ju nuk jeni në gjendje të krijoni një marrëdhënie kuptimplote. Ndonjëherë kërkoni kënaqësi në një marrëdhënie në vend që të fokusoheni në ndërtimin e saj.

Peshorja:

Ndonjëherë ndiheni sikur jeta është kundër jush, pa marrë parasysh se çfarë bëni ju. Shpesh ndiheni sikur çdo gjë të mund të shkojë keq. Ndonjëherë I merrni mësimet e vështira të jetës si një dështim personal dhe se ka diçka të gabuar me ju që të bën të jeni aq të pafat. Në marrëdhënie bëhesh copa për të përmbushur nevojat tuaja personale si dhe nevojat e marrëdhënies. Ju jeni një besimtar i madh në ndjenjën e auras personale dhe bën sens kur të tjerët, duke përfshirë edhe partnerin tuaj, janë jashtë lidhjes gjë që ju çon në akumulim në vend që të diskutoni. Ndonjëherë ndiheni të humbur në ngërcimin e përditshëm që ka jeta dhe ndjenja e humbjes mund të çojë në heqjen dorë shumë lehtë nga marrëdhënia.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Katër vendet që duhen pastruar më shpesh në shtëpi gjatë pranverës

E ke dëgjuar këngën e Fifth Harmony, “Work from home? Ka ardhur...
Read More