Shkenca trondit njerëzit: Shumica e femrave janë biseksuale!Shumica e femrave janë ose biseksual ose homoseksuale, por asnjëherë nuk mund të jenë heteroseksuale. Studimi më i fundit zbuloi se, femrat janë të gjitha pak “homoseksuale”, pasi tërhiqen gjithmonë nga femrat e tjera.

Studimi i realizuar nga “Journal of Personality and Social Psychology” zbulon se femrat lesbike i tërheqin vetëm veprat, por ato që janë heteroseksuale tërhiqen nga të dyja gjinitë.

Hulumtuesit morën në studim 345 femra, duke i pyetur për preferencat e tyre seksuale, të cilat më pas i krahasuan me stimulimin që ato patën kur shikonin video seksuale të meshkujve dhe të femrave.

Ata zbuluan se 28% e femrave iu ngjallën më shumë ndjesi nga gjinia e tyre e preferuar, krahasuar me 68% e femrave homoseksuale, raporton BBC.

Studimi Universiteti i Essex-it arriti në përfundimin se asnjë grua është “krejtësisht heteroseksuale” (pëlqimi vetëm ndaj gjinisë së kundërt).

Gerulf Rieger, psikologu i cili drejtoi studimin shpjegon se: “Shumica e femrave reaguan ndaj të dyjave videove, asaj me meshkuj tërheqës, por edhe asaj me femra tërheqëse”.

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Elisabeta Imeraj, prokurorja “e hekurt”

Ajo u shfaq sot në Komisionin e Mandateve e prerë dhe e...
Read More