Shpallen sot fituesit e Lotarisë Amerikane, në orën … Fietuesit e Lotarisë Amerikane DV-2019 shpallen sot në orën 18:00.

Ambasada e SHBA në Tiranë e ka njoftuar më herët se: “Të martën, duke filluar nga ora 18:00, mos harroni të kontrolloni nëse jeni një nga të përzgjedhurit e Vizës së Lotarisë”.

Duke filluar nga 15 maji 2018, për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2019 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV..

Kontrolli i Statusit të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten dhe anëtarët e tyre të familjes.  Departamenti gjithashtu do t’u konfirmojë të përzgjedhurve datat e tyre të intervistave për vizë nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Regjistruarve.

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Policia ‘ngatërroi’ mostrat e ADN-së, prova kyçe për vrasjen e Çollakut

Ekspertët biologë të policisë shkencore i thanë Gjykatës së Krimeve të Rënda...
Read More